Global Commerce

 

Webdesign & Online marketing

meeting

SEO

Wat is Seo?

Seo staat voor searche engine optimization. Seo is een vorm van online marketing waarbij het draait om zo hoog mogelijk te ranken in zoekmachines. In werkelijkheid zal dit betekenen voor Google.(96% van de markt).

Elk jaar worden er nieuwe eisen gesteld door zoekmachines, hoe meer u voldoet aan deze lijst hoe hoger u rankt in de zoekmachines. Zo worden er bepaalde eisen gesteld met betrekking tot de snelheid van uw website. Of neem een bijvoorbeeld een kijkje in de nieuwste technologie Artificial intelligence veel zoekopdrachten worden gesteld door middel van spraak. (Google Home, Alexa, of andere systemen. Hier Wilt u uw website natuurlijk ook op inrichten. Bij Global Commerce kunnen we u hierin helpen.

SEO

Zo gaan we voor u aan de slag!

Haalt u wel het maximale uit uw website? Mogelijk gebruikt u, uw website om diensten/producten aan te bieden, nieuwe klanten te vinden en te binden of meer offertes te genereren. In dit geval is website optimalisatie wat voor u! Door uw website te optimaliseren naar de zoektermen die gericht zijn op de juiste doelgroep, zult u beter gevonden worden in de zoekmachines. Hierdoor volgen er meer bezoekers waardoor u sneller uw doelen kunt behalen.

Hoe optimaliseren we uw website

We bekijken per website hoe we deze het beste kunnen optimaliseren. We beginnen altijd met een zoekwoorden onderzoek. Dit zorgt ervoor dat we daarna goed in kunnen spelen op de verschillende doelgroepen die u graag naar uw website wilt leiden. Naast het zoekwoorden onderzoek zorgen we ook voor een technische analyse van uw website. We kijken naar de opbouw structuur, teksten snelheid en nog vele andere zaken zodat de gehele website geoptimaliseerd wordt en ook daadwerkelijk gevonden kan worden. Seo is een proces en daarom is het aan te raden om maandelijks het Seo proces bij te houden. Heeft u meer vragen met betrekking tot het optimaliseren van uw website neem dan gerust contact op. Bij Global Commerce helpen we u graag!

Gobal Commerce

Webdesign & Online marketing

SEO Prijzen

Open chat